Select Page

Om oss

“Malmbäcks Vilthandel AB är ett resultat av över 30 års erfarenhet av livsmedelsbranshen. Med en unik förmåga att tillsammans med de bästa samarbetspartners på marknaden kunna produktutveckla unika viltprodukter till den svenska marknaden. Vi fokuserar på vårt eget företag, vi brinner för det vi gör, det finns en stolthet i att jobba i ett ledande företag inom produktutvecklingen av viltprodukter, kompetensen finns både inom väggarna och i styrelse. Vi gör helt enkelt detta för naturen, planeten och din skull”
/ Eric Arthinius, Slaktansvarig och grundare av Malmbäcks Vilthandel AB 
 
Malmbäcks Vilthandel AB är en vilthanteringsanläggning på småländska höglandet som jobbar brett, vi köper vilt lokalt av jägare och gårdar, vi jobbar med många av Sveriges största gårdar som underleverantör till Svenskt Gårdsvilt AB. Vi jobbar proffesionellt och vi blickar framåt, vi ska helt enkelt alltid ligga i framkant både på fältet och i huset! 
Vår affärsidé är att framställa trygga och säkra livsmedelsprodukter av absolut högsta kvalitet. Lokalt framställd mat enligt “gammal tradition” utan onödiga tillsatser. Allt sker i lokaler som är godkända av livsmedelsverket och allt kött besiktigas av veterinär. Vi följer HACCP och
har ett fungerande egenkontrollprogram. 

 

 

CO2
KLIMATSMART
NATURLIGTVIS

MED FOKUS PÅ KVALITE

Vi är godkända av Livsmedelsverket för slakt, styckning, malning, beredning samt fågel och riktar oss främst till grossister och tillverkare inom livsmedelsbranchen.

Ring oss redan idag för att få information om vad vi kan göra för ert företag!

Kontakta oss

 

Besök oss

 Mörebergsvägen 11

570 21 MALMBÄCK

Kontakta oss

Tel: 070 319 14 04

info@malmbäcksvilthandel.se